Klokhuisjes

Afgelopen weekend heb ik de klokhuisjes nog maar eens uitgelegd. Alle randjes zitten eraan.

Klokhuis quilt

Er moeten nog een paar donkerblauwe blokken aan elkaar en dan kan ik de rijen aan elkaar gaan zetten. Altijd een beetje een apart moment als een quilttop (bijna) klaar is. Aan de ene kant zal het een opluchting zijn, want soms heb ik helemaal geen zin meer in klokhuizen. Maar ik heb er zo lang aan gewerkt. Het was zo automatisch om ‘s avonds op de bank even een paar klokhuisjes aan elkaar te naaien.

Natuurlijk wordt de leegte meteen weer opgevuld door nieuwe quilts en idee├źn. Ik zal er dan ook niet lang om treuren hoor!

Klokhuisjes

Oeps! Ik zie dat er nog een randje mist…

Rand klokhuis quilt

De zijkanten van deze quilt vind ik zo leuk! Door de klokhuis vorm ontstaat er automatisch een gegolfde rand. Het zal wel even lastig worden met het aanzetten van de binding, maar die golven wil ik eraan houden!

Post Tagged with

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *