Je aanmelding is gelukt!

Binnen enkele minuten ontvang je de eerste email in jouw mailbox en kun je starten met de Snelcursus patchwork naaien met de naaimachine. Heb je er al een beetje zin in?

Als je de mail niet ontvangt, dan kunnen er twee dingen fout zijn gegaan:

1. Je email is in de spam-box beland. Als je de eerste mail die je van me ontvangt verplaatst naar jouw postvak in, zal jouw emailprogramma begrijpen dat het geen spam mail was. Waarschijnlijk komen de volgende mailtjes dan gewoon in je postvak in.

2. Zou het mogelijk zijn dat je een typefoutje hebt gemaakt in het emailadres? Een keer opnieuw aanmelden met het juiste emailadres zou in dit geval de beste oplossing zijn.

3. Wanneer je al eens eerder geabonneerd bent geweest op mijn quiltmailtjes en jij je op een gegeven moment hebt afgemeld, mag ik je niet zomaar weer gaan mailen. Er zijn strenge regels voor spam en daar houd ik me strikt aan. Mijn e-mailprogramma is zo ingesteld dat ik je niet opnieuw mag/kan mailen als je je ooit hebt afgemeld. Als je mijn mailtjes toch weer wilt ontvangen, is de snelste oplossing om je opnieuw in te schrijven met een ander e-mailadres.