Drie maanden verander traject:
Ontvangen met gemak

Ben je ondernemer en stroomt het geld nog niet met bakken binnen?

Zou je meer mensen willen bereiken met al het moois dat jij te bieden hebt? 

Vraag je jezelf af hoe je op een integere manier geld kunt verdienen?

Zou je met meer gemak willen meebewegen met de energie zodat alles beter stroomt, waaronder het geld naar je bankrekening smile?

Marlies zittend - Marlies Mansveld Coaching

Laten we het samen doen

 

5

Samen kijken naar meer mogelijkheden om geld te verdienen.

5

Ontdekken waar je jezelf nog blokkeert en dat laten oplossen in SOP sessies.

5

Je ontdekt hoe je met gemak nieuwe klanten kunt aantrekken, nieuwe diensten kunt aanbieden en meer geld kunt ontvangen.

5

Met behulp van energetische oefeningen zoeken naar de lichtheid waar het universum je zo graag bij wil helpen.

5

Money follows joy. Wat is joy voor jou?

5

Elke twee weken een sessie van een uur, waarbij we eerst de SOP energie zijn werk laten doen en daarna kijken naar de praktische stappen die je kunt zetten.

Wat is het leven zoals jij het echt zou willen leven?

 

Hoe zou jouw leven eruit zien als jij het voor het zeggen hebt? 

Wat als ik je zou vertellen dat je dat leven ook echt kunt leven?

Je hoeft niet gebukt te gaan onder problemen en moeilijkheden.

Geld tekort is niet nodig!

 

Zou je willen leven vanuit mogelijkheden en plezier?

Geld met gemak laten binnenstromen op je bankrekeningen?

Bijdragen aan heel veel mensen met alle mooie dingen die jij te bieden hebt?

 

Marlies bij boom - Marlies Mansveld Coaching

wat krijg je allemaal in dit traject?

  • 6 keer een 1 op 1 sessie van een uur met mij.
  • In de sessie beginnen we met de SOP energie (Symfonie of possibililties) zodat blokkades en problemen veranderd kunnen worden op een dieper niveau. Daarna gaan we samen heel praktisch kijken naar wat je kunt doen om meer klanten aan te trekken.
  • Opnames van de 1 op 1 sessies.
  • Maandelijkse energetische oefeningen
  • Tussendoor mogelijkheid om vragen te stellen via Whatsapp.

Waarom zou je met mij willen werken?

Naast mijn ervaring als ondernemer met een succesvol online bedrijf, heb ik ook heel veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan.

Mijn ervaring is dat dit laatste stuk het allerbelangrijkste is bij het bouwen van een bedrijf dat echt bij je past. 

Ik weet niet alleen veel van wat ervoor nodig is om een succesvol bedrijf op te bouwen, maar ook hoe je energie kunt inzetten om mensen aan te trekken die echt bij jou en jouw bedrijf passen. 

Als je jouw bedrijf bouwt vanuit jouw energie en waar jij blij van wordt, dan trek je ook de mensen aan die echt naar jou op zoek zijn en naar wat jij te bieden hebt. 

Money follows joy. Dat heb ik keer op keer ervaren. Ook doordat ik op een gegeven moment min of meer vast zat in mijn eigen bedrijfsstructuur. Ik had er geen plezier meer in en de geldstroom droogde meer en meer op. Doordat ik de energie weer ben gaan volgen en deed waar ik blij van werd, kon ik ook geld weer met gemak ontvangen.

Natuurlijk komt er nog iets meer bij kijken om een succesvol bedrijf te runnen. Er zijn zoveel mooie tools binnen Access Consciousness die je daarbij kunnen helpen.

Het universum wil zo graag dat wij kunnen doen waar we blij van worden zodat we de grootste bijdrage kunnen zijn voor de wereld. Het zal ons daar altijd in ondersteunen op alle mogelijke manieren. Dat heb ik keer op keer ervaren.

Marlies hekje - Marlies Mansveld Coaching

Kennismakingsgesprek

 

Om te kijken of dit traject geschikt voor je is, gaan we eerst kort vrijblijvend kennismaken. We kunnen het dan hebben over wat jij graag zou willen en of ik je daarbij kan helpen.

Als jij meer wilt weten en als je wilt ontdekken of dit traject iets voor jou is, nodig ik je dan ook graag uit voor een kort online kennismakingsgesprek.

Aanmelden voor kennismakingsgesprek

 

Allereerst vast wat over de prijs. Omdat dit ik dit traject nog niet zolang geef, kun je nu nog meedoen voor een try-out prijs. In de toekomst zal de prijs omhoog gaan. Je kunt nu nog meedoen voor maar € 797 excl btw voor het traject van drie maanden. Betaling in termijnen is mogelijk.

Om te kijken of dit traject geschikt voor je is, wil ik graag eerst nog even vooraf kennismaken voordat je jezelf inschrijft.

We kunnen het dan hebben over wat jij graag zou willen en of ik je daarbij kan helpen. Als jij meer wilt weten over dit traject en als je wilt afstemmen of het iets voor jou is, nodig ik je dan ook graag uit voor een korte kennismaking via Teams. Stuur me een mailtje op marlies@marliesmansveld met als onderwerp Kennismaking Coaching. Ik zal je dan een voorstel sturen voor een tijdstip voor onze kennismaking.

 

Let op: Ik heb maximaal plek voor 3 coachtrajecten. Het kan zijn dat er een wachtlijst is. 

 

€ 797,-