Je aanmelding is gelukt!

Wat nu?

Binnen enkele minuten ontvang je een mailtje in jouw mailbox met een link waarmee je het ebook kunt downloaden.

Als je de mail niet ontvangt, dan kan dit mogelijk de reden zijn:

1. Je email is in de spam-box of reclame folder beland. Als je deze mail verplaatst naar jouw postvak in, zal jouw emailprogramma begrijpen dat het geen spam mail was. Waarschijnlijk komen mijn volgende mailtjes dan gewoon in je postvak in.

2. Zou het mogelijk zijn dat je een typefoutje hebt gemaakt in het emailadres? Een keer opnieuw aanmelden met het juiste emailadres zou in dit geval de beste oplossing zijn.

3. Wanneer je al eens eerder geabonneerd bent geweest op mijn quiltmailtjes en jij je op een gegeven moment hebt afgemeld, mag ik je niet zomaar weer gaan mailen. Er zijn strenge regels voor spam en daar houd ik me strikt aan. Mijn e-mailprogramma is zo ingesteld dat ik je niet opnieuw mag/kan mailen als je je ooit hebt afgemeld. Als je het ebook toch graag wilt ontvangen kun je het beste even mailen naar info@marliesmansveld.nl

Doe je mee met de gratis snelcursus patchwork naaien?

Zou jij graag mooie quilts willen naaien met de naaimachine?

In deze online snelcursus ‘Patchwork naaien met de naaimachine’ ontdek je de leukste tips en trucs voor het naaien van patchwork met de naaimachine. ​Het is een online cursus, dus je ontvangt de lessen via email.