Gratis online workshop:
De vijf meest gemaakte fouten bij het naaien van patchwork met de naaimachine

Wist je dat er een aantal fouten zijn die bijna elke beginnende quilter maakt?

Op zich is het natuurlijk helemaal niet erg om fouten te maken, maar als die fouten ervoor zorgen dat het naaien van patchwork eerder zorgt voor frustratie dan plezier?
Dan gaat er natuurlijk iets niet goed.

Ik weet nog hoe ik zelf in het begin bijna de haren uit mijn hoofd wilde trekken van de frustratie dat mijn blokjes niet goed in elkaar pasten. Het plezier verging me al heel snel! Toen ik eenmaal leerde hoe het dan wel moest ging er een wereld voor me open. Het quilten is er zoveel leuker door geworden!

En dat gun ik jou natuurlijk ook.

In deze workshop leer je daarom de vijf meest voorkomende fouten door beginnende quilters. Je ontdekt hoe je kunt zorgen dat jij deze fouten niet maakt, zodat je jezelf een heleboel frustratie kunt besparen!

De workshop duurt ongeveer twee uur in totaal.

Houd een schriftje en potlood/pen bij de hand zodat je aantekeningen kunt maken. Na afloop van de workshop kun je de tips gaan toepassen bij het maken van je eigen quilts.

Meld je meteen aan en ontdek hoe leuk quilten kan zijn!

Hoe werkt het?

Nog nooit een online workshop bij mij gevolgd?

Het is niet eng of spannend, het werkt als volgt:
Je meldt je aan en ontvangt dan een bevestiging per mail. In die mail staat een knop waarmee je op het moment dat ik de online workshop geef kunt inloggen. Jij hoort en ziet mij dan, maar ik hoor of zie jou niet. Je kunt reageren via de chat.

​Om een webinar te kunnen volgen heb je een (goede) internetverbinding nodig. Om de afbeeldingen met de uitleg goed te kunnen bekijken is het handig om vanaf je computer/laptop te kijken. Je kunt ook op je telefoon kijken, maar dan wordt het wel erg klein.

Doe je mee? 

Beginnersquilt - Marlies Mansveld Online Quiltacademie