Klokhuisjes op Texel

door | feb 21, 2016 | Inspiratie | 0 Reacties

Afgelopen weekend waren mijn man en ik een weekendje op Texel om te vieren dat we twaalf jaar samen zijn. Natuurlijk mocht de hond ook mee.
Op de foto hieronder zie je misschien niet meer dan een enthousiast springende zwarte vlek…

Texel

Maar hieronder kun je wel zien dat hij echt genoten heeft!

Texel

We wonen in het oosten van het land, dus het strand zien we niet zo vaak. Wat is het toch heerlijk om lekker uit te waaien aan zee.

Texel

Die weidsheid is zo geweldig!

Texel

En je kunt er zelfs in de winter prachtige plaatjes schieten.

Texel

Er is bijna niets dat ik liever doe dan wandelen in de natuur…

Texel

Bijna niets zei ik hè? Want eigenlijk is dit natuurlijk gewoon een quiltblog en wil je waarschijnlijk zien of ik nog iets quilterigs heb gedaan daar op Texel.
‘s Avonds zat ik helemaal relaxed bij de open haard na al dat uitwaaien aan zee. Met natuurlijk een paar lapjes. De klokhuisjes mochten mee naar Texel.

Texel

Zoals je ziet zitten er al een aantal rijen aan elkaar. Op de foto hieronder kun je zien dat ik eerst de puntjes heb vastgenaaid zodat die mooi aansluiten. Als die allemaal vast zitten kan ik in één stuk door de hele naad sluiten.

Texel

Ik ben ook al begonnen met het verwijderen van de papiertjes aan de achterkant. Dat is nog best een werkje! Er zijn heel wat papiertjes achter gebleven op Texel, maar nog lang niet alles is eruit. De papiertjes aan de buitenrand blijven nog zitten, zodat de randjes niet uit model raken.

Texel

Wat ziet die achterkant er rommelig uit hè? Heel anders dan wat ik gewend ben wanneer ik met de naaimachine naai. Maar goed, de achterkant ziet straks niemand meer, dus daar maak ik me maar niet druk om!

volg je mij al op social media?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

 

 

Het is gelukt! Je ontvangt zo een mailtje met de de link naar het e-book.