Quiltchallenge 2019

Heb jij zin een leuke uitdaging? Heb je altijd al eens een quilt willen maken? In deze quiltchallenge ga ik je leren hoe je een hele mooie babyquilt in een week kunt maken. We gaan samen aan de slag. Stukje bij beetje laat ik je zien welke stappen je kunt zetten en na een week heb je een mooie quilt gemaakt.

Ervaring met het naaien van patchwork is niet nodig. Het enige wat je hoeft te weten is hoe je recht kunt stikken met jouw naaimachine.

Stardust quilt

Wat houdt deze quiltchallenge in?

Je kunt gratis meedoen. Met het formulier onderaan de pagina kun je je inschrijven. Je krijgt na inschrijving een mailtje over de voorbereiding voor de challenge. Daarin staat precies wat je nodig hebt om mee te kunnen doen.

We starten op maandag 24 september 2018. Je krijgt dan de eerste les in jouw mailbox. Een week lang krijg je dagelijks een mailtje met een les met duidelijke uitleg.

 

Wat voor quilt gaan we maken?

We gaan de Stardust babyquilt maken. Dit is een mooi patroon voor als je nog niet eerder gequilt hebt. Iedereen die recht kan naaien met de naaimachine kan dit. We gaan eerst de sterren naaien en de quilttop in elkaar zetten. Daarna kun je de quilt nog verder versieren met textielverf. De tussenvulling en achterkantstof die als laatste worden toegevoegd, zorgen ervoor dat het een lekker dekentje wordt.
De quilt wordt ongeveer 80 x 100 cm.
 
Challenge babyquilt
 

Inschrijven voor de gratis challenge

Je kunt je gratis inschrijven. Je krijgt dan alle lessen voor de quiltchallenge en je bent ook meteen geabonneerd op mijn mailtjes met quilttips en inspiratie. De eerste les ontvang je op 24 september 2018.
Nadat je het formulier hebt ingevuld, krijg je meteen een mailtje met de bevestiging. Als je dit niet binnen enkele minuten in je mailbox krijgt, is hij waarschijnlijk in je spam box (map met ongewenste mail) verdwenen. Door het emailadres info@marliesmansveld.nl toe te voegen aan je contactpersonen in je emailprogramma, kun je dit voorkomen. Op die manier weet je zeker dat alle mailtjes van de challenge goed aankomen.
Klik op de link hieronder om je in te schrijven:
Ik wil me inschrijven voor de gratis Quiltchallenge: Zo maak je een quilt in een week