Facebookgroep Quiltinspiratie voor iedereen

door | feb 8, 2021 | Algemeen | 0 Reacties

Heb je ook zo’n zin in meer quiltinspiratie? In deze koude dagen kunnen we wel wat extra stimulans gebruiken toch?

Daar wil ik graag aan bijdragen met de Facebookgroep “Quiltinspiratie voor iedereen”.

Deze groep is ontstaan door de challenges die ik regelmatig organiseer. In de groep kan ik de uitleg delen en kunnen de deelnemers foto’s plaatsen. Maar tussen de challenges door deed ik eigenlijk niet zoveel met deze groep. Terwijl zich daar ondertussen al meer dan 3500 quilters hebben verzameld. Het is toch jammer om die ontmoetingsplek met elkaar niet verder te gebruiken!

Daarom heb ik besloten om de groep om te toveren tot een digitale quiltbee. Je ontmoet er andere quilters, kunt vragen aan elkaar stellen en we kunnen elkaar inspireren. Wat is er nou leuker dan mooie quiltfoto’s met elkaar te delen!

Het zal voor mij niet mogelijk zijn om alle vragen te beantwoorden zoals ik dat in de groepen van de betaalde cursussen doe, maar ik ben wel actief aanwezig. Eén keer in de week ga ik een vraag  uitkiezen om live te beantwoorden.

Patchwork naaien - Marlies Mansveld Quiltinspiratie

Verder zal ik je uitnodigen om te delen waar je mee bezig bent en foto’s van je eigen quilts te plaatsen en die van anderen te bekijken. Maar ook als je nog geen/weinig quiltervaring hebt ben je welkom. Doe inspiratie op en stel vragen aan degenen met meer ervaring.

En natuurlijk kan ik deze groep niet in mijn eentje tot een succes maken. Ik heb echt jouw input nodig. Als er niemand reageert of iets deelt, is de lol er snel vanaf natuurlijk. 😊

Ik hoop dat deze groep kan uitgroeien tot een plek waar iedereen zich welkom voelt. Beginnende en gevorderde quilters. Zowel mensen die meedoen met mijn cursussen als degenen die nog niet meedoen zijn welkom.
Een plek waar we elkaar inspireren en verder helpen. En waar we vooral heel veel plezier hebben samen. Zie ik je daar?

Meld je meteen aan voor deze leuke groep als je nog geen lid bent: https://www.facebook.com/groups/quiltinspiratievooriedereen

volg je mij al op social media?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

 

 

Het is gelukt! Je ontvangt zo een mailtje met de de link naar het e-book.