Je aanmelding is gelukt!

Wat nu?

Binnen enkele minuten ontvang je de eerste email in jouw mailbox en kun je starten met de snelcursus “Patchwork naaien met de naaimachine”. Heb je er al een beetje zin in?

Als je de mail niet ontvangt, dan kan dit mogelijk de reden zijn:

1. Je email is in de spam-box of reclame folder beland. Als je deze mail verplaatst naar jouw postvak in, zal jouw emailprogramma begrijpen dat het geen spam mail was. Waarschijnlijk komen mijn volgende mailtjes dan gewoon in je postvak in.

2. Zou het mogelijk zijn dat je een typefoutje hebt gemaakt in het emailadres? Een keer opnieuw aanmelden met het juiste emailadres zou in dit geval de beste oplossing zijn.

3. Wanneer je al eens eerder geabonneerd bent geweest op mijn quiltmailtjes en jij je op een gegeven moment hebt afgemeld, mag ik je niet zomaar weer gaan mailen. Er zijn strenge regels voor spam en daar houd ik me strikt aan. Mijn e-mailprogramma is zo ingesteld dat ik je niet opnieuw mag/kan mailen als je je ooit hebt afgemeld. Als je het ebook toch graag wilt ontvangen kun je het beste even mailen naar info@marliesmansveld.nl

10 gouden tips om jouw quilt door te quilten
met de naaimachine

Wil jij graag leren hoe je jouw quilttops met gemak en plezier kunt doorquilten? Download dan het gratis e-book met de tien gouden tips om te leren hoe je jouw quilt kunt doorquilten met de naaimachine.