Summertime quilttop

door | jul 27, 2018 | Applicaties maken | 0 Reacties

Misschien heb je weleens plaatjes voorbij zien komen van applicatieblokken die ik heb gemaakt. Bijvoorbeeld deze hieronder.
Applicatie Summertime quilt
Wat heb ik genoten van het maken van deze applicaties! Het was zo leuk om met die vrolijke gekleurde stofjes te spelen.
Applicatie Summerquilt
Ik realiseerde me vandaag dat ik de uiteindelijke quilttop met deze applicatieblokken nog niet heb laten zien. Ik had er zelfs nog geen foto van gemaakt.
Applicaties Summertime quilt maken
De top ligt klaar om gequilt te worden. Het is de volgende quilt die aan de beurt is zodra de beginnersquilt af is.
Applicatieblok Summertime
Vandaag heb ik dus eindelijk maar eens een foto gemaakt van de top in onze achtertuin. Mijn man moest lachten toen hij zag dat ik in de brandende zon ging staan fotograferen. Geduld is nou eenmaal niet mijn sterkste kant. Als ik me iets in mijn hoofd haal, wil ik het ook meteen doen. 🙂
Dus hieronder presenteer ik met trots mijn Summertime quilt:
Applicatiequilt
Hij is ongeveer 100 x 100 cm. De gekleurde stofjes zijn batikstoffen. Hij was ontzettend leuk om te maken. Blok voor blok maakte ik hem. Het was stees een feestje om te spelen met de vrolijke kleurtjes.
 
P.S. Zou jij ook wel zo’n applicatiequilt willen maken? Misschien heb je mijn cursus ‘Maak jouw eigen applicaties’ weleens gezien. Daarin leer ik je hoe je zelf applicaties kunt ontwerpen. Zelfs als je niet kunt tekenen, kun je met mijn methode mooie applicaties maken. Je leert in deze cursus applicaties ontwerpen, en hoe je ze met behulp van Vliesofix mooi kunt vastnaaien met de naaimachine.
En ik heb besloten om deze cursus dit weekend in de aanbieding te gooien. Wanneer je de cursus dit weekend aanschaft, krijg je € 20 korting. Normaal kost hij € 67, maar nu € 47. Maandag gaat de prijs weer omhoog.
Meer informatie over de cursus ‘Maak jouw eigen applicaties’.
 
 
 
 
 
 

volg je mij al op social media?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

 

 

Het is gelukt! Je ontvangt zo een mailtje met de de link naar het e-book.