Wat ik het allerliefste wil

door | apr 22, 2017 | Diversen, Inspiratie | 0 Reacties

Misschien heb je het filmpje op facebook al gezien waarin ik je me persoonlijk aan je voorstel. Het was de eerste keer dat ik een filmpje heb opgenomen. Best lastig om zo naar jezelf te kijken, maar ik vind het leuk dat jullie kunnen zien wie er achter dit blog en mijn facebookpagina zit.
Bovendien ben ik van plan om veel meer met filmpjes te gaan werken de komende tijd, dus het was een mooie oefening.
Ook de pagina ‘over mij’ op dit blog heb ik aangepast. Twee jaar geleden ben ik begonnen met dit blog. In eerste instantie wilde ik graag kennis delen, omdat ik zelf uitleg over quilten miste in de Nederlandse taal. Ik heb zelf alles in Engelstalige cursussen geleerd. Inmiddels heb ik al veel kennis gedeeld en de afgelopen maanden heb ik veel nagedacht over hoe ik nou eigenlijk verder wil met mijn blog.

 

Mijn droom is om heel veel mensen te inspireren om hun creativiteit (verder) te ontwikkelen en natuurlijk wil ik laten zien hoe leuk quilten is! Naast het delen van kennis wil ik je dan ook gaan aansporen om je eigen creativiteit verder te gaan ontwikkelen door niet alleen met patronen te werken, maar om ook zelf dingen te gaan ontwerpen. Er is natuurlijk helemaal niets mis met bestaande patronen. Ik ben zelf op dit moment bezig met de Dear Jane quilt, omdat ik daar nog veel van kan leren. Patronen van anderen kunnen ook ontzettend inspirerend werken natuurlijk, maar om zelf iets te gaan maken vanuit het niets is toch iets anders. Dan gebeurt er echt iets bijzonders. De creatieve energie begint nog meer te stromen, waardoor je steeds meer nieuwe ideeën krijgt en overloopt van enthousiasme!

Om dat te kunnen heb je wel wat kennis van de techniek nodig. Daarom ben ik een (digitale) cursus aan het maken waarin je alle dingen leert die je als beginnende quilter moet weten. Tegelijkertijd probeer ik je aan te moedigen om er vooral je eigen quilt van te maken. Kies je eigen kleuren en patronen zoals jij ze mooi vindt!
Als jij dat ook wilt of als je het leuk vind om op de hoogte te blijven, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg me via de facebookpagina Quiltinspiratie.

volg je mij al op social media?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

 

 

Het is gelukt! Je ontvangt zo een mailtje met de de link naar het e-book.