[VIDEO] Wat is een quilt en hoe maak je hem?

door | jul 1, 2017 | Inspiratie | 0 Reacties

De vraag die ik het vaakst te horen krijg is: Wat is dat ook al weer, een quilt?
Daarom heb ik besloten om er een filmpje over te maken. Een filmpje waarin ik laat zien wat een quilt is en waarin ik wat vertel over hoe een quilt gemaakt wordt.
Als je mijn blog volgt, weet je waarschijnlijk wel iets meer van quilten. Je weet al lang dat een quilt uit drie lagen bestaat, dat de top is opgebouwd uit blokken en misschien heb je zelf al eens een quilt gemaakt.
Ik hoop dat je net zoveel plezier hebt in quilten als ik. Dat je weet hoe fijn het is om met stof in alle kleuren van de regenboog te werken, hoe leuk het is als je top na al je harde werk af is en je er een echte quilt met vulling van kunt gaan maken. Hoe ontzettend leuk het is om je voor te stellen dat de degene voor wie je de quilt maakt, er straks heerlijk onder kan wegkruipen. Hoe je kunt genieten van het bekijken van je quilts. De herinneringen die de verschillende stofjes kunnen oproepen van de momenten dat je ermee bezig was.
Heb je geen idee waar ik het over heb? Dan hoop ik dat je het eens gaat proberen. Met de quilttips die ik op mijn blog geef kun je een start maken en als je me volgt via Facebook of je inschrijft voor mijn nieuwsbrief kan ik je nog veel meer informatie geven.
En als je niet meer precies weet wat een quilt ook al weer is? Hieronder het filmpje.

Heb jij een vraag over quilten? Loop je ergens tegenaan wat niet lukt? Of heb je informatie nodig om überhaupt te kunnen starten? Laat het me weten!
Laat je vraag hieronder achter of mail me op quiltinspiratie@gmail.com. Ik beloof dat ik persoonlijk alle vragen ga beantwoorden.

volg je mij al op social media?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

 

 

Het is gelukt! Je ontvangt zo een mailtje met de de link naar het e-book.