WIP: klokhuisjes quilt

door | jun 17, 2015 | Inspiratie | 0 Reacties

Vandaag wil ik je weer eens laten zien hoe het staat met de klokhuisjes. Schreef ik in mijn vorige post over de klokhuisjes quilt nog dat ik even weinig zin had om ermee verder te gaan. Op het moment schiet het weer lekker op.
De randen zitten om de lichtblauwe en roze blokken. Nu de rode en donkerblauwe nog! Je kunt op de foto al een beetje zien hoe de uiteindelijke quilt zal worden.

Klokhuisjes quilt

Het is leuk om alle blokjes met de verschillende stofjes weer door mijn handen te laten gaan nu er overal een randje om moet. De afgelopen weken was ik bezig met de roze blokken.

Klokhuis quiltblokken

Klokhuis quiltblokken

Ik merk dat ik het naaien met de hand op het moment heel fijn vind. Na mijn werk heb ik vaak geen zin om achter de naaimachine te kruipen, maar wel om even zelf de naald en draad vast te houden. English paper piecing is zo heerlijk relaxed en voor ik het weet heb ik weer een paar randjes om de blokken gemaakt.
 

volg je mij al op social media?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

 

 

Het is gelukt! Je ontvangt zo een mailtje met de de link naar het e-book.